lunes, 20 de septiembre de 2010

Parlem de les TIC

En la segona intervenció en el nostre bloc parlarem de les TIC, tecnologies de la informació i la comunicació.
Des de el nostre punt de vista, i dirigint aquest comentari cap a l’ambit escolar,creiem que aquestes tecnologies poden ser de molta ajuda, tant per a profesionals de l’educació, com per a l’alumnat. Són tecnologies que permeten  mantenir el contacte entre professor i alumne en tot moment, permetent portar a terme una forma d’educar i ensenyar molt més dinàmica amb la qual és més fàcil captar l’atenció de l’alumnat. A més, és una forma en la que l’alumne no es troba en una posició inferior al seu professor ja que és igual de protagonista que ell.
Un altre avantatge que trobem amb les noves tecnologies és el de que els alumnes trobin alternatives en quant a l’hora d’expressar-se, ja que hi ha nens que per timidesa, o per por a ser jutjats, no s’atreveixen a expressar-se oralment, i per això amb les noves tecnologies veuen una sortida per poder obrir-se davant els altres.
Per últim, podem concloure en que d’inserció de les TIC al món educatiu ha resultat beneficiós, ja que en cap moment intenta substituir els mètodes clàssics sinó complementar-los, per tal de millorar l’educació d’avui en dia i facilitar l’aprenentatge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario