martes, 19 de octubre de 2010

El nostre PECHAKUCHA

El programa Jclic es un recurs de les tecnologies d’informació i comunicació, amb el qual es poden crear diverses activitats educatives, les quals es poden compartir amb persones de tot el mon.  

El Clic 3.0 a diferencia del Jclic no permet d’interacció amb la resta de persones i es un programa que ens permet realitzar diferents activitats només des de la web. El Jclic esta basat en l’antic programa 3.0, respectant el format antic i així poder obrir els paquets d’activitats amb el mateix format.

Trobem diferents aplicacions:  
-          El Jclic applet es una eina que ens permet donar un format a les activitats permetent-nos així la incrustació d’aquestes activitats en altres pagines webs.
-          El Jclic player es un programa independent el qual una vegada instal·lat al teu ordinador, ens permet fer servir les activitats sense connexió a internet.
-          El Jclic author es una eina la qual ens permet crear, editar i publicar les activitats que es realitzen. ( això es un exemple de format de com crear una activitat)
-          Jclic reports es la part del programa que ens permet accedir a la base de dades on queden registrats els resultats de totes aquelles activitats que realitzen els visitants d’aquesta pagina. Aquí tenim una finestra amb la qual s’enregistren els resultats de les activitats.

Com hem dit, al Jclic podem trobar diverses activitats on poden ser d’utilitat pels diferents professionals de l’educació i així poder-les treballar a classe amb els alumnes.
En les activitats ja creades, el professional pot veure el desenvolupament de les activitats i el nivell d’acceptació d’aquestes per part dels nens així com els consells dels altres professionals.

En el Jclic podem trobar diversos tipus d’activitats educatives, com poden ser d’associacions simples, d’associacions complexes, de memòria, d’exploració i identificació, etc. Totes aquestes activitats estan dividides per diferents temàtiques: llengües, matemàtiques, ciències socials, ciències experimentals (naturals), etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario